28 Eylül 2010 Salı

Villa Söve Uygulaması

Villalar, yapı prestiji konusunun önem taşıdığı yapılardır. Binaların değerlerini yükselten söveler bu çerçevede villalar için çok uygundur.

Villa dış cephelerinde kapı söveleri ve pencere söveleri olarak seçkin örnekleri görmek ve konuyla ilgili daha fazla almak için bize kolayca http://www.izohome.com.tr/ adresindeki web sitemizden ya da 0.216.3784305 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Binaya Özel Söve

Binaya Özel Söve

Her bina farklıdır. Dış cephe kaplamaları neden aynı olsun?

Geleneksel bina süsleme ve kaplama ürünlerine alternatif olarak çağdaş bir malzeme olan poliüretan bazlı yapı prestij aksesuarları üretiminde, sektördeki standart üretim kalıpları artık yıkılıyor!

Artık bina sahipleri söve, denizlik, silmeler gibi prekast ürünlerinde katalogdan bakarak ürün tercih etme kısıtlamasının önüne geçerek, hayallerini özgürce gerçekleştirme imkanına sahip oluyorlar.

Avrupa ve Amerika'da uzun yıllardır kullanılan poliüretan prekast sistemlerde esnek çözümler sunan şirketimiz, büyük ebatlı parçalarda Avrupa'da tek üretici olarak dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili olarak http://www.izohome.com.tr/ adresindeki web sitemizden ya da 0.216.3784305 numaralı telefondan bize ulaşın, size daha detaylı bilgi verelim.